kapitalism Минаващ
Брой мнения : 19 Registration date : 01.09.2008
| Заглавие: Багети Интересен метод Чет Сеп 11, 2008 8:09 am | |
| Интересен метод на търсене но също така е интересно дали някой е намирал нещо с багети.Аз лично не вярвам че това чудо може да намери метал вапреки че мой познат се хвали че е намирал разни работи | |
|
Deultum Новодошъл
Брой мнения : 62 Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: Re: Багети Интересен метод Чет Сеп 11, 2008 2:37 pm | |
| много обширна тема колега , ако си начинаещ с багетите може и да откриеш вода ,но за друго не ти гарантирам .а доколкото за това дали е истина ,задай си въпроса как древните са откривали медни руди за да копаят и правят рудници ,аз имам цяла книга за това .Само че там не споменават багети а лескови клонки .Но да не забравяме че древните са можели неща които ние можем да мечтаем само (предвид модерните предразсъдъци на човека от 20 век ) ако ме разбираш какво искам да ти кажа .Иначе този който може да намира нещо пък било то и вода с багети или махало или каквито и да са геодезични уреди мога само да му се поклоня . | |
|
dragon Минаващ
Брой мнения : 1 Registration date : 28.10.2008
| Заглавие: Re: Багети Интересен метод Сря Окт 29, 2008 10:07 pm | |
| za rabota s baget se iska da ima6 mnogo dobri poznaniq a sa6toi taka mnogo silni biltokovi vav dvete trabi4ki se slaga ni6ka zlatna ili se darji moneta vav rakata kogato raboti6 az sam vijdal kak se raboti otkrivase samo zlato | |
|
gamen Минаващ
Брой мнения : 9 Registration date : 16.06.2008
| Заглавие: Re: Багети Интересен метод Пет Окт 31, 2008 1:39 am | |
| Миналата година, с очите си видях как човек познава боята на 12 поредни карти за игра, без грешка. Аз му ги тегля от тестето, а той определя каква боя са, чрез махалото. Картите си бяха мои и той дори не ги е докосвал, така че няма как да са белязани или нещо такова. От 12 опита, 12 попадения! После му дадох 5 снимки и го накарах да познае, кой от семейството ми, на коя снимка е и пак беше безгрешен! За багетите и находките ми се струва малко невероятна работата, но знае ли човек | |
|
icecool Минаващ
Брой мнения : 13 Registration date : 10.08.2012
| Заглавие: Re: Багети Интересен метод Пет Окт 12, 2012 9:09 am | |
| Deultum как се казва тази книга за която говориш? | |
|
marselo1980 Новодошъл
Брой мнения : 71 Registration date : 13.06.2012
| Заглавие: bageti Пет Окт 12, 2012 5:01 pm | |
| kolegi koПal sam s bageti i sam iskaral edi kyr ni6to drygo bageti vidialsam xora koito mi kazvaxa 4esa maistori na bageti e na edno miasto se sfivaxa i koПamaxe kato lydi do 2, metra i 4O santa i ni6to bagetite sa samo za voda | |
|
vesko76 Минаващ
Брой мнения : 14 Registration date : 13.09.2012
| Заглавие: Re: Багети Интересен метод Вто Апр 30, 2013 7:16 pm | |
| според мен и бионик на ОКМ е скъпа играчка нищо повече ако говорим за електрона багета | |
|
sagitarius Новодошъл
Брой мнения : 58 Registration date : 14.01.2013
| Заглавие: Re: Багети Интересен метод Вто Май 07, 2013 9:04 pm | |
| osven voda drugo ni6to nemoje6 da nameri6 sas baget probvalisme kakvoli ne na poligona e dobre no na obekta hva6ta kamani ili voda i praznini | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Багети Интересен метод | |
| |
|